ZhongHong bearing Co., LTD.

Vernieuw ZH-Lager,

en roteer de Piek van het Dragen van Wereld!

Begint met klantenbehoeften, en tenslotte klantentevredenheid.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

ZhongHong bearing Co., LTD.

China ZhongHong bearing Co., LTD. certificaten
China ZhongHong bearing Co., LTD. certificaten
32222 TRB (verminderde Uitstekend rollager)!

—— Mário Antonaccio (Brazilië)

Professioneel team, de aandachtige dienst, levering zo snel, en wij zullen aan samenwerking met het dragende bedrijf van ZH!! verdergaan!

—— SAM Moi (Maleisië)

Het pakket kwam, goede baan aan! inpakkend is het zo groot, kijkt de oppervlakte zeer aardig, denk ik kwaliteit niet slecht.

—— Raj (Canada)

Ik ben online Chatten Nu

ZhongHong bearing Co., LTD.

1 2 3 4 5 6 7
ZhongHong bearing Co., LTD. ZhongHong bearing Co., LTD. ZhongHong bearing Co., LTD. ZhongHong bearing Co., LTD. ZhongHong bearing Co., LTD. ZhongHong bearing Co., LTD. ZhongHong bearing Co., LTD.
HET DRAGEN VAN 2018 IN SHANGHAI HET DRAGEN VAN 2018 IN SHANGHAI HET DRAGEN VAN 2018 IN SHANGHAI 2017 EXCON INDIA Fabrieksverzending Fabrieksverzending De uitvoer
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Importeur
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZH QIREAL QR HP
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 10000000-50000000
Opgericht Jaar : 2004
Export pct : 60% - 70%

Linqing Zhonghong die Co., Ltd dragen

het bureau is in de stad en de fabriek van Guangzhou in Shandong-provincie. Het is bedrijf het integreren het dragen R&D, productie en verkoop, met vele jaren van ervaring in lagersteun en de industriële dienst in het industriële gebied. Wij specialiseren ons in zowel internationale als binnenlandse merkenlagers.

Ons eigen merk het is ZH-MERK, HP-MERK.

Wij kunnen lagers aanbieden aangezien requre van klanten, oem voor de internationale merken kan aanbieden omvat Zweedse, Duitse FAG, INA, Japan NSK, NTN, IKO, KOYO en Amerikaanse TIMKEN, en de binnenlandse merken ZWZ, Harbin HRB, Luoyang LYC enz. zijn.

 

Het impliceren van types:

Diep Groefkogellager,

Self-Aligning kogellager,

Cilindrisch Rollager,

Sferisch Rollager,

Hoekig Contactlager,

Verminderde Rollager,

Duwkogellager,

Het lager van de duwrol,

Het lager van de naaldrol,

Gezamenlijk lager,

Buiten Sferisch lager, en lager voor speciale toepassingen.

 

Onze producten worden wijd gebruikt in werktuigmachines, kolenmijnen, spoorwegen, aardolie, druk, elektrische centrales, schepen, luchtvaartlijnen en ander industrieel materiaal. Met concurrerende prijzen en snelle levering, hebben wij de erkenning van cliënten gewonnen en het lood op het gebied genomen.

In aanwezigheid van de meer en meer woeste marktconcurrentie, dringen wij op het doel aan van om naar ontwikkeling te streven door reputatie, van beheer te profiteren, voor klanten met de dienst te streven, en bereiken constante verbetering en de groei van ons. Met een groep professioneel en technisch personeel, en verwijzing naar de werkende beheerswijze van internationale bekende grote bedrijven, onderzoeken wij actief de markt, proberend om gebruikers van alle gangen van het leven one-stop dienst met inbegrip van productinleiding, technische uitwisseling en de naverkoopdienst aan te bieden. In de loop van de jaren, krachtens goede reputatie en uitstekende kwaliteit, hebben wij een volledige reeks van verkoopsysteem, en opgebouwde behulpzame relaties op lange termijn met vele klanten van over de hele wereld opgezet.

Al onze lagers zijn volgens de norm van ISO9001: 2008.

Ons Guangzhou-bureau die graafwerktuigdelen behandelen meer toen 8 jaar van .have heel wat experence bij aanbiedingssoorten excvatordelen voor JCB enz. van KATTENkomatsu KOBELCO VOLVO HYUNDAI KATO SUMITOMO HITACHI.

 

1. UNDERCARRIGE DELEN --SPELD EN RING, TAND ADTAPTOR, EMMER ENZ.

2. MOTORONDERDELEN - DE UITRUSTING VAN DE MOTORrevisie, OLIEpomp, WATERpomp, INJECTEUR, INJECTIEpomp, NOKKENAS, TRAPAS, BLOK EN CILINDERKOP ENZ.,

3. HYDRAULISCHE DELEN -HYDARULIC POMP, CONTROLEklep, SCHOMMELINGSmotor, REISmotor, AFBLAASKLEP, VERRICHTINGSstaaf, VOETklep, ENZ.

4. BRAKER-DELEN: -BRAKER, SLANG, MONTAGE, BEITEL ENZ.

5. FILTERS

 

6. ELETRICAL DELEN --MONITOR, CONTROLEMECHANISME, SENSOR, SCHAKELAAR, KABEL, HARDHEID, SOLENOÏDEklep ENZ.

7. RUBBERdelen: SLANG, VENTILATOR, KOPPELING, ENZ.

 

 

Contactgegevens
ZhongHong bearing Co., LTD.

Contactpersoon: Miss. Sarah Lee

Tel.: 13826061887

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)